Ολοκληρωμένο Σύστημα Ενεργειακής Θεραπευτικής ΣΑΡΙΣΣΑ

Θέλεις να απαλλαγείς από: Άγχος, Κατάθλιψη, Κρίσεις πανικού, Φοβίες, Σωματικούς πόνους;

Δεν θέλει κόπο...θέλει τρόπο! Με το Ολοκληρωμένο Σύστημα Ενεργειακής Θεραπευτικής ΣΑΡΙΣΣΑ.
Η ΣΑΡΙΣΣΑ είναι ένα νέο , επαναστατικό σύστημα ενεργειακής θεραπείας, αμιγώς ελληνικό, το οποίο είναι μοναδικό παγκοσμίως. Αποτελεί το απόσταγμα πολυετούς γνώσης και εμπειρίας των δημιουργών του της κ. Ελένης Κεραμάρη και του κ. Αλέξανδρου Δούκαρη.
Τώρα μπορείς να βάλεις τέλος στις αρνητικές σκέψεις και στ’ αρνητικά συναισθήματα και να ζήσεις τη ζωή , που πάντα ονειρευόσουν.
Η ΣΑΡΙΣΣΑ θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από την αιτία που σε ταλαιπωρεί , τόσο σε επίπεδο σκέψεων όσο και συναισθημάτων , ώστε να έχεις και σωματικά αποτελέσματα.
Απαλλάξου άμεσα και αποτελεσματικά από άγχος, κατάθλιψη, κρίσεις πανικού, φοβίες, σωματικούς πόνους.
Ελευθερώσου απ’ ότι σε βαραίνει και νιώσε τη δύναμή σου. Βάλε στη ζωή σου χαρά!
Εφαρμόζεται αποκλειστικά στην ΑΕΝΑΗ ΡΟΗ

Βιοθεραπεία

Η Βιοθεραπεία αποτελεί την πρώτη θεραπευτική αγωγή που εφάρμοσε και συνεχίζει να εφαρμόζει ο άνθρωπος. Η μετάγγιση ζώσας μορφής ενέργεια (Βιοενέργεια), σέβεται την ακεραιότητα του οργανισμού και λειτουργεί, μόνη της ή συμπληρωματικά με άλλες θεραπείες, με πολύ καλά αποτελέσματα. Μειώνει τα επίπεδα του stress, μπλοκάρει τη δράση γονιδίων που σχετίζονται με φλεγμονές και ανεβάζει την διάθεση, αφού διεγείρει την έκκριση ορμονών χαράς (ενδορφίνες). Ενδείκνυται για ρευματικούς πόνους, οσφυαλγία, προεμμηνορυσιακό σύνδρομο, ημικρανίες, σπαστική κολίτιδα κα.

Εξειδικευμένη συνεδρία ανοίγματος Μεσημβρινών

Είμαστε ενέργεια όπως και τα πάντα στο σύμπαν. Στο σώμα και στα όργανα μας η ενέργεια κυκλοφορεί μέσα από τα αόρατα κανάλια που ονομάζονται μεσημβρινοί, οι οποίοι διατρέχουν το σώμα μας παράλληλα με το μυϊκό και τα αρτηριακό μας σύστημα.
Όταν αυτά τα κανάλια κλείσουν για κάποιο λόγο , κυρίως λόγω άγχους, αρνητικών συναισθημάτων ή αρνητικού τρόπου σκέψης τότε δεν μεταφέρεται η απαιτούμενη ποσότητα ενέργειας στο σώμα μας και το αποτέλεσμα είναι η ασθένεια!
Συγκεκριμένα ασθενεί το όργανο ή τα όργανα που τροφοδοτούνται από τον μεσημβρινό ή τους μεσημβρινούς που έκλεισαν.
Μέσα από την εξειδικευμένη συνεδρία ανοίγματος μεσημβρινών, με ανώδυνο και απόλυτα ασφαλή τρόπο, αποκαθιστούμε τη ροή της ενέργειας με αποτέλεσμα να επέρχεται συναισθηματική ευστάθεια, εξισορρόπηση και αποτοξίνωση του οργανισμού μας.
Ιδανική συνεδρία για όσους επιθυμούν το καλύτερο για τη ζωή τους.

Χρωμοβελονισμός – Light Beamer Pen (ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ)

Γνωρίστε την θεραπευτική δύναμη των χρωμάτων.
Είναι πλέον ευρέως γνωστό και επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι το χρώμα και ιδιαίτερα η ακτινοβολία του επηρεάζει την διάθεση του ανθρώπου, έχει άμεση επίδραση στο νευρικό μας σύστημα και λειτουργεί θεραπευτικά στο φυσικό μας σώμα.
Κλασσικό παράδειγμα αποτελεί το γεγονός ότι εδώ και πολλά χρόνια τα βρέφη που γεννιούνται με νεογνικό ίκτερο τοποθετούνται κάτω από μια λάμπα μπλε φωτός για να θεραπευτούν.
Ο Χρωμοβελονισμός βασίζεται στις αρχές και τη φιλοσοφία του Βελονισμού και της Χρωματοθεραπείας .
Σαν θεραπευτική τεχνική βασίζεται στην ενεργοποίηση συγκεκριμένων βελονιστικών σημείων – μεσημβρινών και στην εξισορρόπηση των Ενεργειακών Κέντρων , με την χρήση έγχρωμου φωτός.
Έχει πολύ καλά αποτελέσματα σε μια σειρά διαταραχών σωματικού, συναισθηματικού και νοητικού επιπέδου όπως: κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, άγχος, stress, πονοκεφάλους, συναισθηματικούς και σωματικούς πόνους, προβλήματα θυρεοειδούς κα.

Χρωμοβελονισμός – Light Beamer Pen (ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ & ΕΦΗΒΟΥΣ)

Αντιμετωπίζει το παιδί σας κάποιο από τα παρακάτω θέματα:
άγχος, αϋπνία, διάσπαση προσοχής, ανορεξία, βουλιμία, νυχτερινή ενούρηση, υπερκινητικότητα, έλλειψη αυτοπεποίθησης, αδυναμία έκφρασης συναισθημάτων και επικοινωνίας;
Αν ναι τότε η εξειδικευμένη συνεδρία Χρωμοβελονισμού για παιδιά και εφήβους σας αφορά.
Με απόλυτη ασφάλεια, ανώδυνα και αποτελεσματικά , μέσα σε λίγες μόνο συνεδρίες, τα παραπάνω θέματα θα αποτελούν για το παιδί σας παρελθόν.
Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο.