Ενεργειακά Κέντρα & Παιδιά

0.00

Ενεργειακά Κέντρα & Παιδιά

Τι είναι;

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ (ΤΣΑΚΡΑΣ)

Τα Ενεργειακά Κέντρα (Τσάκρας) είναι τροχοί ενέργειας που περιστρέφονται ο καθένας σε διαδοχικά σημεία κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης και είναι υπεύθυνοι για την διατήρηση της υγείας συγκεκριμένων οργάνων όπου και αντιστοιχούν.

Όταν η ενέργεια, που εισρέει συνεχώς στο σώμα μας, μέσω της κορυφής του κεφαλιού, φτάνει στα ενεργειακά κέντρα, περνάει από μέσα τους και αυτά αναζωογονούνται .

Μοιάζει με την παραγωγή υδροηλεκτρικής ενέργειας, όπου η δύναμη και η πίεση του νερού περιστρέφουν την γεννήτρια. Με τον ίδιο τρόπο περιστρέφονται και τα ενεργειακά μας κέντρα.
Έτσι όταν όλα λειτουργούν σωστά μέσω των ενεργειακών κέντρων δημιουργείται ΑΕΝΑΗ ΡΟΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ εντός μας.

Η δυσλειτουργία ενός ή περισσότερων ενεργειακών κέντρων οδηγεί αργά ή γρήγορα στην εκδήλωση ασθένειας.

Τα Ενεργειακά Κέντρα εξελίσσονται συνεχώς από την σύλληψη και για όλη τη διάρκεια της ζωής μας και διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της υγείας αλλά και στη ποιότητα της καθημερινότητας σε όλη μας τη ζωή.

Κάθε ηλικιακό στάδιο εξέλιξης έχει τις δικές του συγκεκριμένες ανάγκες και χαρακτηριστικά.

ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Το σεμινάριο « Ενεργειακά Κέντρα & Παιδιά» αποτελεί ουσιαστικά ένα «υπερόπλο» στα χέρια των γονέων και των εκπαιδευτικών.

Στο σεμινάριο « Ενεργειακά Κέντρα & Παιδιά» παρακολουθείτε την εξέλιξη των Ενεργειακών Κέντρων, από τη γέννηση έως την ενηλικίωση του παιδιού.
Μαθαίνετε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, το ρόλο που διαδραματίζουν στην ευαίσθητη παιδική ηλικία και τις ανάγκες ανά ηλικιακό στάδιο εξέλιξης.

Μπορείτε έτσι να κατανοήσετε καλύτερα τα προβλήματα και τις αντιδράσεις των παιδιών και να μάθετε τι χρειάζεται να κάνετε ,τι να αποφεύγετε και τι να μην επιτρέπετε να κάνουν οι άλλοι στα παιδιά σας.

Αποκτώντας αυτή την γνώση, έχετε επιπλέον ουσιαστικά εφόδια ώστε να βοηθήσετε τα παιδιά σας να γίνουν δυνατοί και ευτυχισμένοι άνθρωποι.

Εισηγητές  Σεμιναρίου : Ελένη Κεραμάρη – Αλέξανδρος Δούκαρης

Εισηγητές Σεμιναρίου

Ελένη Κεραμάρη

Αλέξανδρος Δούκαρης