Ενεργειακή Διαγνωστική Ατομική Συνεδρία (ΕΔΑΣ)

Από την αρχαιότητα μέχρι τις ημέρες μας είναι γνωστό ότι η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία.
Στην ΑΕΝΑΗ ΡΟΗ συνδυάσαμε την σύγχρονη επιστημονική γνώση με την εμπειρία μας στα ολιστικά συστήματα και δημιουργήσαμε μια πρωτοποριακή υπηρεσία, την ενεργειακή διαγνωστική ατομική συνεδρία.
Μέσα από αυτή την εξειδικευμένη υπηρεσία έχουμε την δυνατότητα να δούμε την λειτουργία των ενεργειακών κέντρων και μεσημβρινών και να εντοπίσουμε τυχόν δυσαρμονίες και μπλοκαρίσματα που μπορεί να υπάρχουν, πριν αυτά εκδηλωθούν στον υλικό μας φορέα, δηλαδή στο σώμα μας.
Ανιχνεύοντας την αιτία πίσω από κάθε ανισορροπία αντιμετωπίζουμε ολιστικά το εκδηλωμένο πρόβλημα.
Γιατί ως γνωστόν η γνώση είναι δύναμη!

Αυροφωτογράφιση

Έχετε πει ποτέ « Αυτή η γυναίκα ξεχειλίζει γοητεία» ή «Λάμπει από χαρά»; Όταν χρησιμοποιείτε αυτές τις εκφράσεις στη πραγματικότητα αυτό που περιγράφετε είναι η Αύρα.
Αύρα αποκαλείται η προσωπική μας ενέργεια η οποία αποτελείται από ηλεκτρομαγνητικά σωματίδια που ακτινοβολούνται σε διαδοχικά στρώματα. Αντικατοπτρίζει όλες τις πλευρές το σώματος, του νου και του πνεύματος , τι σκεπτόμαστε, τι νιώθουμε και τι βιώνουμε στη ζωή μας.
Το αυρικό πεδίο εκπέμπεται από όλα τα ζωντανά πλάσματα σε διαφορετική ποιότητα και ποσότητα.
Τον 20ο αιώνα , με την ανάπτυξη εξελιγμένων επιστημονικών μεθόδων έγινε εφικτή και η δημιουργία κάμερας που αποτυπώνει την αύρα μας (φωτογραφία Κίρλιαν ή αυροφωτογράφιση).
Χρησιμοποιείται σαν ενεργειακή διαγνωστική μέθοδος διότι στην αύρα μας αποτυπώνονται συναισθηματικά μπλοκαρίσματα πριν αυτά αποτυπωθούν στο σώμα μας ως σύμπτωμα.